Om os

Lease Logic er blevet til over tid

Anders, der er stifter af Lease Logic, har altid haft en passion for biler. Interessen omhandler de tekniske landevindinger indenfor bilbranchen, men også æstetikken og skønheden ved især premium bilmærkerne.

Den første importbil fra Tyskland blev hentet i år 2000, en Mercedes 500SL. Siden da er det blevet til mange flere, men fælles dengang var, at bilerne var med fuld registreringsafgift. I mellemtiden er Anders blevet uddannet til civil pilot og har over 14 års erfaring på Boeing 737 i civil luftfart, først som styrmand og siden som kaptajn. Ved siden af pilotjobbet har passionen for biler stadig været stor og i 2017 begyndte leasingverdenen at fange Anders interesse.

Det, han blev mødt med, var en jungle af leasingselskaber med uigennemskuelige leasingaftaler. Dette blev afsættet til at starte en organisation op selv med nogle grundprincipper, der skulle få gennemsigtighed ind i denne branche nemlig gennemskuelige, forudsigelige og reelle aftaler.

Derfor er grundtanken sagt med lidt humor at, ”kunden får ikke nøglerne, før de forstår leasingaftalen”.

Anders har, inden han startede selv, haft flere biler på flexleasing, så han ved om nogen, hvilke tanker man går med, hvis leasing er nyt for en.

Sikkerhed

Lease Logic ApS samarbejder med Per B Cars ApS, der ejer Per B Finans ApS (Der har Ringkøbing Landbobank som sikkerhed) og FOCUS flex leasing A/S. FOCUS flex leasing A/S er ejet af Fleggaard leasing A/S. Dette betyder, at der er den største sikkerhed omkring leasingaftalen.

Det er vigtigt for os at afskrivning, handelspris og afgiftsvurdering er realistisk og konservativ. Dette gør, at du som kunde med sikkerhed ved, at den aftale du får, er til markedets bedste finansieringsrente og uden uforudsete gebyrer.

Gennemsigtighed

Målet hos Lease Logic er, at det skal kunne svare sig at flexlease. Det kan kun opnås ved at have gennemsigtige og forudsigelige leasingaftaler. Vi vil have kunder, der kommer igen.

Det får vi kun igennem realistiske priser og realistiske afskrivninger, som danner grundlagt for det vigtigste, restværdi! Det er klart, at vi skal have lidt for at hente en bil hjem fra udlandet og for at håndtere hele processen, men alt andet omkring bilen, GPS, nummerplader, syn, forsikring osv. sælges til kostpris.

Vi har landets bedste samarbejdspartnere og derfor også den bedste finansiering. Så det, vi kan tilbyde, er, tålmodighed til at forklare om flexfleasing og på samme tid lave en aftale til markedets bedste pris.

Ring og få en hyggelig snak om hvor I står i processen for at få den nye perfekte bil, bilen der dækker netop jeres behov.

Men venlig hilsen
Anders Vedel
Founder
Lease Logic ApS

Bliv kontaktet af os

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.