ERHVERVSLEASING

Ideel løsning for Dem, der fÅr stillet bil til rådighed af virksomheden

Til dem der har firmabil, der også skal anvendes privat. De fleste biler, der ville have kostet over 350.000kr inkl. moms og registreringsafgift, kan med fordel erhvervsleases. Men jo dyrere bilen er, jo mere kan det være en fordel. Man slipper nemlig for at betale hele afgiften, men betaler kun punktvis, altså en lille del af registreringsafgiften. Er bilen nyere end 36 måneder, bliver man beskattet af nybilsprisen, så i nogle tilfælde kan splitleasing være at foretrække ved meget nye biler.

Når man erhvervsleaser, er der ikke kilometerbegrænsning, dog bør restværdi og afskrivning repræsenteres i kundens køremønster.

Da forsikring er uden moms og kun dækker bilens afgiftsfrie værdi, er prisen  god. Har man dog en egen og bedre forsikringsaftale, kan man købe en panthaverdeklaration til 1200kr. og derefter frit vælge forsikringsselskab.

Ved erhvervsleasing bliver man beskattet af fri bil, men virksomheden  afholder alle omkostninger til bilen og leasingaftalen.

Når man skal have ny bil, er en bil uden afgift meget nem at omsætte. Årsagen er at leasingbilmarkedet er større end markedet for biler med fuld afgift og man kan sælge en leasingbil til f.eks. Sverige eller Tyskland, dvs. markedet er meget større. ‘

Konklusion, leasing ifht. bil med fuld afgift

Lavere kapitalbinding, finansiering af lavere beløb og nem at sælge efter endt leasingaftale.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.