Import af bil

Skal vi finde jeres drømmebil?

Efter mange års erfaring med at hente biler fra især Tyskland og Sverige kan vi yde den bedste service hvad angår at finde den rette bil til jer. 

Om I lige er startet bilsøgningen, er midtvejs eller er helt afklaret med hvilken bil I skal have, så kan vi hjælpe jer med gode råd, besigtigelse, hjemtagning, syn og klargøring.

Fra man finder den rette bil til man har nøglerne, går der ofte 3-4 dage. Men skal det gå stærkt, kan selv biler fra Tyskland leveres fra dag til dag.

FIND DEN RETTE BIL

For at finde biler i Tyskland, søg på www.mobile.de eller www.autoscout24.de
For at finde biler i Sverige, søg på www.blocket.sewww.bytbil.se eller www.wayke.se

Ellers ring til os for råd og vejledning.

FÅ LEASINGAFTALE

Her laver vi en leasingaftale, der passer til bilen og jer. Vi rådgiver jer på bedste vis mht. om bilen har en fair pris eller om den er for dyr. Vi rådgiver også omkring bilens generelle popularitet, for det har noget at sige den dag, den skal sælges igen.

KREDITGODKENDELSE, BETAL ENGANGSYDELSE OG UNDERSKRIFT

Når leasingaftalen er underskrevet, engangsydelse betalt og I er kreditgodkendt, så kan vi reservere bilen i udlandet.

BESIGTIGELSE OG HJEMTAGELSE

Besigtigelse og hjemtagelse af bilen gør vi selv eller via vores godkendte samarbejdspartnere i udlandet. Når vi skal hjemtage biler, har vi den fornødne ekspertise i at besigtige efter faste procedurer, der er oparbejdet igennem erfaring. Dokumenter bliver gennemgået, bilens helbred bliver elektronisk testet og karosseriet bliver efterset med laktester for at undgå at bilen kommer hjem med skjulte fejl.

KLARGØRING

Når I har ventet spændt på jeres nye bil, er der ikke noget bedre end at få den totalt klargjort. Bilen er ved hjemkomst et nyt bekendtskab og det første møde skal tage sig godt ud.

AFLEVERING – FÅ NØGLERNE

Når bilen er klargjort, skal den toldsynes. Først da kommer der nummerplader på og bilen kan afleveres til den nye ejer.

TILLYKKE MED DEN NYE BIL

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.