PrivatLeasing

Ideel løsning til Private

Ideel løsning til dem, der vil have en premium bil, men ikke vil binde stor kapital.

De fleste biler, der ville have kostet over 350.000kr. inkl. moms og registreringsafgift, kan med fordel privatleases. Men jo dyrere bilen er, jo mere kan det være en fordel at privatlease. Man slipper nemlig for at betale hele registreringsafgiften, men betaler kun periodevis i små månedlige rater.

Når man privatleaser, er der ikke kilometerbegrænsning, dog vil restværdi og afskrivning afspejles i kundens køremønster.

Da forsikringen er uden moms og skal dække bilens afgiftsfrie værdi, er prisen på forsikring gunstig. Har man selv en bedre forsikringsaftale, kan man købe en panthaverdeklaration til 1200kr. og derefter frit vælge forsikringsselskab.

Når leasingaftalen ophører, er bilen uden afgift og derfor nemmere at omsætte. Årsagen er, at leasingmarkedet er større end markedet for biler med fuld afgift og man kan sælge sin leasingbil til f.eks. Sverige eller Tyskland, udover Danmark.

Konklusionen på leasing ifHt. bil med fuld afgift

Lavere kapitalbinding, finansiering af mindre beløb ift. finansiering med registreringsafgift og bilen er let at sælge efter endt leasingaftale.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.